Raamstraat 16, 3800 Aalst bij Sint-Truiden 0478/763.338 Facebook

Buffetvorm

62€ per persoon( koud, soep, landenbuffet ) 

* Koud buffet vanaf 21,00€ per persoon

Versierde zalm van toen…
Gemarineerde zalm met zure uitjes en scheuten
Gerookte zalm en heilbot
Oesters *
Kreeft **
Ceaser salade
Waldorfsalade
Vitello tonnata
Carpaccio van wit-blauw
Ten huize gerookte eendenfilet
Salades, sausjes en broodsoorten
 
* meerprijs van 5€/persoon
** meerprijs van 10€/persoon
 

* Soep (1 soort) vanaf 6,50€ per persoon

Romige slasoep, quenelle van snoekbaars, jeneverschuim
Kreeftensoep, garnituur kreeft, juliennegroenten, armagnac *
Garnalen bouillabaise, rouille, brooddentelles*
Witloofsoep, kastanje oezen, truffelplakjes*
Waterkerssoep, zwezerik, peterselie
Dubarrysoep, zeetong aiguilettes, juliennegroenten


* meerprijs van 5€ per persoon

 

* Warme buffetten vanaf 35,00 € per persoon
* Visbuffet:

3 soorten vis: gegrild, gebakken of gestoomd
Zalm met bieslook stamppot en groene groenten
Kabeljauw met mosterdsaus en gestoofde prei
Scampi’s in lookboter en platte peterselie


* Vlees:

van de grill:
Filet pure, kipfilet, varkenshaas, lamsheup, kalfshaas, Breydelspek...

* Italiaans:

Penne met escalopes van kip en basilicum pesto
Pasta met spekblokjes en gewokte paddenstoelen, saus met truffel


* Oosters:

Gewokte scampi’s met look en soja
Rundscurry met frisse gember
Kippenreepjes met Chinese paddenstoelen
Gebakken rijst
Nasi en bami met groetensliertjes


* Groenten foyer:

Gestoomd, gegrild, gebakken en gewokte assortiment
van verse groenten en aardappelen
Gratin en brood

*Dessertbuffet 12€ p.p.

Chocolademousse met rode vruchten
Panna cotta met witte chocolade en ananas
Soesjestoren gevuld met crème patissiere
Tiramisu
Bavarois van rode vruchten met vanille sponsgebak
Vanillecrème met gekarameliseerde peren
Torenglaasjes met frambozencoulis en woudvruchten
Bosbessen milkshake
Rabarbercrumble met amandelnoten
Citroentaartjes met meringue
vers fruit
chocolade en ijs

* luxe dessertbuffet met kaas 18,5€ p.p.

Kazen door affineur Peter Verbruggen
voorzien van de nodige garnituur